-

-


AVANTAJELE

APAN TOP SELECTION

EXPERT AUTODezvoltarea APAN în cei peste 15 ani de experienţă în domeniul auto şi vânzarea a peste 30.000 de maşini înseamnă pentru dvs: echipe de oameni experimentaţi, consiliere profesionistă, soluţii bazate pe orientarea către satisfacţia clientului, a dvs.

VERIFICATE, GARANTATEOrice maşină rulată vândută de APAN Motors beneficiază de garanţie în funcţie de vechime şi rulaj, garanţie ce se acordă în urma unei pregătiri de livrare ce cuprinde verificare 360 de grade.
Orice BMW rulat (de maxim 5 ani vechime şi cu rulaj mai mic de 120.000 km) furnizat de BMW APAN Motors beneficiază de garanţie de 24 luni conform programului BMW Top Selection.

BUY BACKDacă vrei ca actuala ta maşină sa fie evaluată şi să primeşti oferta noastră de preluare poţi avea o cotaţie gratuită în maxim 48 de ore de la completarea formularului din acest link.
În ultimii 2 ani avem în medie o preluare/zi adică am achiziţionat zilnic câte o maşină rulată ca avans pentru o nouă maşină. Preţul este dictat de piaţă şi de posibilitatea de revânzare în condiţii corecte a maşinii.

FINANŢAREColaborăm cu toate firmele de leasing din România şi suntem recunoscuţi în toată ţara. Îţi putem face o calculaţie de leasing corespunzătoare solicitărilor tale.

LOGISTICĂDacă maşina aleasă din site este la unul din dealerii noştri colaboratori din Germania, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă logistică: transport, realizare Carte de Identitate Vehicul, pregătire de livrare. Dacă maşina dorită este una din stocul nostru fii pregătit sa o rezervi pentru că un alt client interesat o poate face mai repede. Media de livrări este de 1,5 maşini/zi în ultimul an.

LIVRARE ‘A LA CARTE’Orice livrare este bun prilej de bucurie şi de a ciocni împreună un pahar de şampanie. Recomandările pentru noi sunt foarte importante. Dacă tu eşti mulţumit de serviciile noastre, recomandările sincere vin de la sine.

SERVICII POST VÂNZARECu o echipă de oameni dedicaţi vei beneficia din partea noastră de servicii de mentenanţă premium în service autorizat, accesorii, garanţie şi de ce nu, poate de o nouă maşină oricând vei dori să o schimbi pe cea actuală.

Evenimente

Evenimente

BMW APAN Motors Ladies Team.

Echipa APAN Motors nu ar fi aceeasi fara ele.

Iulia, Nicoleta, Alina, Andreea, Daniela, Doina, Monica, Aniela, Georgiana, Corina.

Secretul reusitelor noastre este acum dezvaluit.
Nimic din ceea ce facem in eforturile de a crea valoarea catre clientii nostrii, in orientarea continua de a oferi servicii de foarte buna calitate, nimic nu ar fi posibil fara sprijinul si implicarea directa a colegelor noastre.
Ne exprimam aprecierea si respectul pentru atentia la detalii, pentru reusitele din acest an care au depasit asteptarile, pentru entuziasmul si implicarea de care dau dovada APAN Motors Ladies Team.

Cuvântul Echipa omogenizează personalitățile, impersonalizează eforturile, lucruri pe care de fapt dorim să le evidențiem pentru că succesul echipei este dat de cumulul rezultatelor individuale ale colegelor noastre.  

Thank you BMW APAN Motors Ladies Team.

Cu bucurie,
Ştefan Podaru
Executive Manager
APAN Motors Brăila

Cunoaște Echipa BMW APAN Motors.

Avem o echipă omogenă; caractere, stiluri, abordări, personalități diferite dar care conduc la formarea unor caractere memorabile și la o echipă frumoasă.

Suntem oameni dedicați, implicați în activităti incitante și complexe, cu multe variabile, cu multe operațiuni care adesea ridică provocări pe care reușim să le depășim cu succes.

Rolul nostru ca echipă este să oferim servicii de calitate; este ceea ce ne place să credem că ne evidențiază. 

Termenul și titlul Echipa BMW APAN Motors aduce valori comune, servicii de calitate și clienți multumiți prin implicarea totală a fiecarui membru.

Echipa APAN Motors a depășit numărul de 70 de membri împărțiți între Brăila și Iași. Am plăcerea să vi-l prezint astăzi pe Cătălin Mariescu, nu Marinescu după cum se regasește în unele cărți de vizită.

Cu o răbdare rar întalnită îți va raspunde la toate întrebările chiar dacă discuția va dura 3 zile, Pasionat de tehnică și gadget-uri este de foarte multe ori sfătuitorul nostru în materie de astfel de achiziții. Odată ce îl vei cunoaște, vei ști că e o persoană de încredere care nu îți vinde ceva ci mai degrabă îți oferă suportul în luarea celei mai bune decizii.

Mereu concentrat pe activitatea zilnică, poate chiar prea serios de multe ori, acordă mare importanță detaliilor în prezentările care îi sunt solicitate.

El este Cătălin Mariescu în multiple ipostaze alături de echipa APAN Motors. Ai toate motivele să-i acorzi încredere.
Cunoaște-l pe Cătălin alături de echipa noastră aici: Echipa APAN Motors

Ideea din spatele acestei inițiative este de a ne prezenta altfel decât suntem în fiecare zi, de multe ori în spatele unor mail-uri, telefoane ori a unor campanii de marketing.

Oamenii cu care lucrăm sunt cei care fac diferența, cei de la care învățăm permanent și alături de care suntem Echipa BMW APAN Motors.

Cu bucurie,
Ştefan Podaru
Executive Manager
APAN Motors Brăila

Cunoaște Echipa BMW APAN Motors.

Sunt în fiecare zi înconjurat de oameni deosebiți, dedicați unei activități care pe cât e de frumoasă pe atât este de complexă, cu multe variabile, cu multe operațiuni și adesea aduce provocări pe care alături de o echipă extraordinară le depășim cu succes.

Rolul nostru ca echipă este să oferim servicii de calitate; este ceea ce ne place să credem că ne evidențiază.

Termenul și titlul Echipa BMW APAN Motors aduce valori comune și naște congruența în interior ce conduc mai departe la ținte depășite dar mai ales la servicii de calitate în exterior, clienți mulțumiți și deschiderea unor noi orizonturi în viitor.

Dar totodată, cuvântul Echipa omogenizează personalitățile și indivizii, impersonalizează eforturile, lucruri pe care de fapt doresc să le evidențiez pentru că succesul echipei este dat de cumulul rezultatelor individuale ale colegilor noștri.

Echipa APAN Motors a depășit numărul de 70 de membri împărțiți între Brăila și Iași. Fără a avea o ordine anume, cu mare plăcere vom face o surpriză primului coleg prezentat.

Cum se prezintă chiar el, Dan Ploeșteanu, fără ‘i’ și fără legătură cu Ploiești-ul () sau Domnu’ Dan cum îl alintă colegii, v-ar putea povesti 3 zile și 3 nopți fără să vă plictisească atât despre mașini cât și despre întâmplări haioase cu scenarii unice și talent oratoric rar întâlnit. Este un tip memorabil, pune mare pasiune în ceea ce face si te poți baza necondiționat pe sprijinul sau.

El este Dan Ploeșteanu în multiple ipostaze alături de echipa APAN Motors.
Cunoaște-l pe Dan alături de echipa noastră aici: Echipa APAN Motors

Ideea din spatele acestei inițiative este de a ne prezenta altfel decât suntem în fiecare zi, de multe ori în spatele unor mail-uri, telefoane ori a unor campanii de marketing.

Oamenii cu care lucrăm sunt cei care fac diferența, cei de la care învățăm permanent și alături de care suntem Echipa BMW APAN Motors.

Cu bucurie,
Ştefan Podaru
Executive Manager
APAN Motors Brăila

M Drive Tour 2014

Data: 11 Iulie 2014

Locatia: Showroom APAN Motors Braila

M Drive Tour 2014 Romania a pornit in forta, cu peste 4000 de cai putere, si o flota M de exceptie. Senzaţiile oferite de cei 431 de cai putere ai noului BMW M4 nu vor putea fi niciodată explicate în cuvinte. Nici sunetul oferit de evacuarea modelului BMW M6 Cabrio.In cele 3 zile in care caravana a fost prezenta la APAN Motors Braila iubitorii marcii BMW s-au putut bucura la maxim de cea mai puternica litera din lume, M, 8 modele puse la dispozitie pentru a fi testate, pozate si tratate asa cum se cuvine.

BMW APAN Motors aniverseaza 3 ani de la lansare

BMW APAN Motors Braila, aniverseaza 3 ani de la evenimentul inedit de lansare a showroom-ului BMW totodata cu lansarea oficiala a Noului BMW Seria 1.

Activitatea APAN Motors a beneficiat de experienta incontestabila in domeniul auto a Grupului Apan, referindu-ne aici la echipele de service si vanzari, echipe alcatuite din oameni foarte bine pregatiti.

Acesti 3 ani de activitate au insemnat pentru noi: peste 400 de masini vandute, castigarea increderii clientilor ca suntem un partener exceptional atat in vanzari cat si pe service, inchegarea echipei de vanzari si service care a dovedit capacitati foarte bune si care promit rezultate si mai bune in anul ce urmeaza.

Revenind la evenimentul de lansare, Stefan Podaru - Director Executiv, ne-a povestit din culise:

"Lansarea din 21.09.2011 cred ca a fost unica in Romania pentru un astfel de eveniment. Imi face intotdeauna placere sa-mi aduc aminte si sa povestesc despre ea pentru ca modul de realizare exprima mai mult decat ineditul aparitiei masinii lansate: Noul BMW Seriei 1; exprima sinergia si munca de echipa de dinainte, repetitiile care au avut loc timp de doua saptamani numai intre orele 23:00 si 02:00 dimineata, exprima dorinta de a face ceva ce -din ce stiu eu- nu se mai facuse in Romania.

Pe 21.09.2011 a fost lansat oficial showroom-ul BMW APAN Motors Braila si totodata noul BMW Seria 1 care si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos, trebuie sa vedeti filmarile.

Dezvaluind din culise, va pot spune ca totul a inceput de la ideea ca vrem ceva ce nu mai facusem - avand experienta multor evenimente similare in Grupul APAN); intr-un moment de exaltare spuneam Georgianei (Dep Marketing) ca "vreau sa intram cu masina prin geam, ceva sa fie surprinzator..."; nici eu nu credeam sau nu stiam, dar Georgiana s-a interesat si a gasit solutia! Geam de zahar! Ca in cascadorii. Super! De unde? Din Anglia... Pret? Nu vreti sa stiti...

Si daca vine spart? Cine il aduce? etc ?!

In jurul acestei idei, impreuna cu echipa de tineri actori si regizorul Liviu Pintileasa s-a construit un intreg scenariu, cu roluri, scenariu ce il tot dezvoltam si fiecare coleg venea cu cate o idee care era devoltata de altul si tot asa.

Toate acestea in contextul in care ziua eram non stop la birou, iar seara aveam repetitii si simulari pana la 2 dimineata; odata cu repetitiile toate incepeau sa prinda contur.

Ne mai lipsea vedeta care sa intre cu masina, dar s-a gasit dupa cum vedeti in foto.

Dar de ce ne-a fost teama nu am scapat: geamul de zahar a ajuns "zahar la plic" - pe transport s-a facut tandari... Si mai aveam doar o zi... totul era dat peste cap. Pana la urma, geamul a fost unul real la un pret de cateva zeci de ori mai mic decat sticla de cascadorii.

Asa am intrat oficial in lumea BMW, prin geam! A fost cu noroc.

Multumesc echipei care a dat totul in acest an si clientilor care ne-au ales!"

LA MULTI ANI APAN Motors si intregii echipe!!

BMW APAN Motors la Bacau

In perioada 16 – 19 Mai, orasul Bacau a devenit capitala automobilistica a Moldovei. Centrul de Afaceri si Expozitii ,,Mircea Cancicov” si-a deschis portile si a gazduit cea de-a doua editie a Salonului Auto Regional Moldova.

Ne-am bucurat sa participam la acest eveniment, fiind astfel mai aproape de pasionatii marcii din aceasta regiune. In cele patru zile de prezenta la Bacau, am avut expuse zece modele BMW care au fost completate de alte sapte cu care consilierii nostri au sustinut sesiuni de drivetest in fiecare zi. BMW X6 M50d alaturi de Seria 5 525d s-au numarat printre cele mai “testate” masini, oferind celor care le-au condus o experienta fascinanta, plina de adrenalina.

Marea surpriza pe care am fost incantati sa o oferim publicului a constat in prezentarea a doua modele noi, elegante si inspirate: Seria 3 GT si Z4 Facelift.
Continua seria invitatilor celebri!

Dupa cum v-am obisnuit sa avem oaspeti de seama, joi dupa-amiaza a raspuns invitatiei noastre vizitind showroom-ul BMW APAN Motors, artistul cunoscut pentru hiturile in voga, Faydee.

Pasionat de masinile frumoase si fan al marcii BMW, acesta a fost foarte placut surprins de minunatul BMW Seria 6 Grand Coupe dar in acelasi timp si de BMW Seria 5 xDrive cu care a fost condus de la aeroport la Divino Glam Club Galati. La finalul vizitei acesta a oferit o sedinta de autografe personalizate si un fotoshooting memorabil alaturi de echipa APAN Motors.


Stiti de ce Low Deep T a lipsit din Casablanca?

...pentru ca a fost in vizita la BMW APAN Motors. Vineri seara, inainte de a sustine spectacolul programat in Braila, artistul de talie internationala, Low Deep T a vizitat showroom-ul BMW Apan Motors. Iubitor al marcii BMW, artistul a fost atras de vedeta showroom-ului nostru: BMW Seria 6 Gran Coupe, fiind foarte placut surprins sa-si asculte super hit-ul Casablanca chiar in interiorul masinii.

House singer-ul ne-a marturisit ca este foarte posibil ca masina din viitorul sau videoclip sa fie chiar un BMW Seria 6 Gran Coupe. La finalul vizitei sale, Low Deep T ne-a lasat o amintire frumoasa, acceptand sa ofere autografe pe cateva tricouri si agende. Acestea vor ajunge in curand la fanii nostri pentru ca asa cum v-am promis: pentru APAN Motors orice misiune este posibila!


APAN Motors, partener oficial al Operei Romane din Iasi.

Facem totul pentru un singur lucru. Placerea de a conduce.


Hariclea Darclee 2012

In perioada 1-12 august,la Braila a avut loc Festivalul si Concursul International de Canto Hariclea Darclee.BMW Apan Motors a avut placerea si bucuria sa fie partener de onoare al acestui mare eveniment. A fost cea de a 17-a editie,evenimentul gazduind 166 de concurenti din 24 de tari,care s-au intrecut pentru marele titlu Darclee si premiul cel mare de 15000 de dolari. Deasemeni, impreuna cu publicul, cu totii au trait momente emotionante la conferinta Nicolae Herlea - O celebrare la 85 de ani, sustinuta de Dr.Stephan Poen. Festivalul a fost inaugurat de soprana Edith Boros din Romania, castigatoarea Marelui premiu Darclee in 2010. Concertul Master Class Mariana Nicolesco 2012 s-a incheiat cu triumf cu faimosul Brindisi din La Traviata de Verdi.


BMW 1M - putere si agilitate

BMW 1 M Coupe simboliza putere remarcabila si are proprietatile dinamice deosebite de care dispune un model sport foarte performant. La BMW Seria 1 M Coupe, tehnologia unui automobil superperformant este combinata cu agilitatea unui model compact, totul avand ca scop crearea unei dimensiuni complet noi a placerii condusului in stil sportiv. Filozofia BMW M este transpusa, in premiera, intr-un automobil din acest segment: performanta demna de motorsport, disponibila intr-un automobil pentru uz cotidian. Astfel, gama de modele M GmbH se extinde o data in plus pentru a atrage un nou public-tinta, mai tanar.


M. Cea mai puternica litera din lume.

Sambata, 19 mai, Aeroportul Baneasa a gazduit un eveniment incendiar, BMW M Drive Tour, o desfasurare de forte rar intalnita. Prietenii APAN Motors, fani ai marcii BMW s-au bucurat la intensitate maxima de modelele BMW M puse la dispozitie de organizatori, special pentru acest eveniment.


BMW Seria 1, Trofeul "George Grigoriu" in drum spre Italia

BMW Joy Drive Tour - o experienta memorabila

Sambata, 24 martie, echipa APAN Motors, a participat la un eveniment cu totul deosebit, BMW Joy Drive Tour, care s-a dovedit, asa cum l-am anuntat initial, o experienta memorabila.

Alaturi de noi, am invitat, la aceasta desfasurare de forte BMW, 47 de clienti si iubitori ai marcii. Impreuna am trait o jumatate de zi de neuitat, pe circuitul Prejmer din Brasov.

Participantii BMW Joy Drive Tour au fost impartiti in patru grupe, fiecare grupa trecand consecutiv prin cele patru module pregatite de instructori: BMW Performance Drive, BMW Passion Drive, BMW Scenic Drive si BMW ConnectedDrive.

In cadrul modulului BMW Performance Drive participantii au condus noul BMW Seria 1 (F20).

Proba a constat in rularea pe un circuit cu jaloane, pe care s-au putut demonstra performantele noului BMW Seria 1, intr-o serie de slalomuri printre obstacole, accelerari, franari bruste si derapaje controlate. Au putut fi testate atat modele cu transmisie manuala cat si cu cutie automata.

BMW Passion Drive a dezvaluit placerea de a conduce noul BMW Seria 3 sedan.

Sub indrumarea atenta a instructorilor, care le indicau cat de mult sa accelereze inainte de viraj, cum sa controleze derapajul, cand sa franeze sau prin ce parte sa evite un obstacol, participantii au rulat rand pe rand pe circuit, cu fiecare tura descoperind ceva nou si mai ales placerea la volanul Noului BMW Seria 3.

BMW Scenic Drive a constat intr-o plimbare cu modele BMW Seria 5, Seria 5 GT si Seria 7 cu tractiune, unde invitatii, indrumati de pilotul de teste BMW Claudiu David, au testat puterea, stabilitatea si confortul modelelor BMW, dotate cu tractiune integrala.

In cadrul probei BMW Connected Drive participantii au beneficiat de "o tura" cu BMW ActiveHybrid 5, in localitate.

La finalul evenimentului toti participantii ne-au marturisit ca Aventura BMW Joy Drive Tour a reprezentat pentru ei o experienta grandioasa, un eveniment pe care l-au trait intens pe care nu-l vor uita usor si despre care vor povesti mult timp cu prietenii.

Iata cateva dintre parerile participantilor, in trei cuvinte:

Radu: "performance, style, fun"
Eduard: "fun, bmw fan"
Ionut: "confort, siguranta, sportivitate"
Alex: "best moments on wheels"
Dan: "placere pura bavareza"
Andrei: "adrenalina la maxim!"
Eugen: "precizie, relaxare, sincronizare"
Marius Valentin: "incitanta, intensa, placuta"
Daniel: "Freude am Fahren (Placere la condus)"
Radu: "Sport (seria 3), Confort (seria 5), eleganta (seria 7)"
Paul: "inovatie, performanta, rafinament"
Carmen: "pure BMW Joy"
Cristian: "N'joy BMW Spirit/ N'Joy BMW Soul/ N'Joy BMW World"
Cosmin: "pasiune, extravaganta, rafinament"
Bogdan: "mirobolanta, mirifica, extraordinara"
David: "BMW Best Drive"
Mihai: "life changing experience"
Fabian: "sigur, unic, elegant"
Valentin: "senzatii, siguranta, superlativ"

Fiecare a rezumat BMW Drive Tour in felul sau, rational sau emotional, insa toti s-au exprimat la superlativ.

Si noi apreciem la fel evenimentul la care am participat, cu placere, multumim celor 47 de prieteni APAN Motors care au ales sa petreaca o zi de week-end insorita alaturi de noi si carora le promitem multe surprize si in viitor!

Lansam deja o noua provocare: participarea la un drive test cu opt modele BMW M. Testul are loc in Bucuresti, in perioada 17-20 mai 2012.

Noul BMW Seria 3

Lansare inedita la APAN Motors


Bucuria BMW a venit in orasele Braila si Galati, ieri seara 16 februarie, pe timp de iarna dar intr-o zi frumoasa si insorita, ca de primavara; APAN Motors, dealer BMW, a lansat noul BMW Seria 3.

Evenimentul a avut loc la showroom-ul APAN Motors Braila si a strans laolalta peste 150 posesori si iubitori ai marcii BMW.

Ineditul acestui eveniment a constat in prezentarea celor trei linii de design, dedicate noului BMW Seria 3: Luxury, Modern, Sport, dar si in detaliile organizatorice care au scos in evidenta personalitatea noului model. Astfel, fiecare linie a fost dezvaluita pe ritmuri de dans specifice: vals - Luxury, tango - Modern si aerobic - Sport.

"Activitatea APAN Motors, inceputa cu numai 6 luni in urma, a beneficiat de experienta incontestabila in domeniul auto a Grupului Apan. Si ne putem referi aici atat la managementul performant cat si la echipele de service si vanzari, echipe alcatuite din oameni foarte bine pregatiti.

Dupa aceste numai 6 luni in lumea BMW putem sa spunem ca am avut un startup extraordinar datorita in principal a 3 factori: clientilor carora le multumim pentru incredere, sprijinului direct al grupului BMW si BMW Financial Services si nu in ultimul rand datorita managementului si echipelor extraordinare implicate. Rezultatele constau in peste 60 de masini vandute in cele 5 luni din 2011, care ca o curiozitate au depasit dublul vanzarilor realizate de competie pe parcursul intregului an. Un element foarte atractiv care insoteste modelele noastre este oferta de finanatare BMW Financial Services cu dobanda promo incepand de la 0% chiar si pentru noile modele", a declarant Stefan Podaru, executive manager al APAN Motors.

BMW inseamna bucurie, pasiune, depasirea asteptarilor dar si competie si stabilirea de noi standarde pe fiecare segment in care este prezent. BMW inseamna de asemenea locul 1 segmentul premium, este locul 1 in piata locala, numarul 1 in Romania al doilea an consecutiv si numarul 1 Mondial, cu o crestere de 12,8% si peste 1.380.000 de masini vandute.

BMW Seria 3 are o mostenire de exceptie.

Dupa cinci generatii, 36 de ani si 12,5 milioane unitati, BMW Seria 3 este cel mai bine vandut model BMW si un factor important in pastrarea locului 1 mondial in ultimii ani.

Numai in ultimul an, mai bine de unu din patru modele BMW livrate a fost un BMW Seria 3 (1.380.384 modele BMW comercializate in 2011/ 384 464 - BMW Seria 3, toate variantele de caroserie).

Desant BMW printre stancile Dobrogei

La ora 9.00 masinile torceau prietenoase, aliniate paralel cu showroom-ul. Cuminti si sobre prin formele lor clasicizate, nu dadeau de inteles ce va urma.

Era imposibil sa intuiesti, in aburul usor al cafelei de dimineata si in zambetele senine ale celor din echipa APAN, "uraganul" ce avea sa urmeze. Protocolul a fost simplu, fara tensiuni inhibatorii sau avertismente stupide, dar ferm si exact - am fost avertizati ca masinile sunt puternice, unele varfuri de serie, si ca sunt dispuse sa execute fara sovaiala tot ce ne trece prin cap. De aceea, prudenta si atentie maxima. Planul a fost simplu si eficient: dupa o tragere la sorti pentru distribuirea in masini, toti cei 30 urmam, in cursa pana in Tulcea si inapoi, sa schimbam seriile intre noi, astfel incat sa conducem toti "monstrii" pusi la dispozitie. Nici dupa ce am ajuns pe malul Ghecetului nu aveam o reprezentare aproximativa. Coloana se formase, se dadeau ultimele indicatii. Apoi, deodata, a inceput...

Voi fi scurt, iar relatarea mea foarte personala. Am debutat intr-un Seria 3. A fost ceva scurt si naucitor, cu senzatia teleportarii. Au urmat, fara o ordine prestabilita, Seriile 5, 1, 7 si X-urile. Daca n-as fi fost acompaniat in permanenta de mugetele coplesitoare ce insoteau sprinturile sau de ariile guturale cu care virajele se abordau cu agilitate, as fi crezut ca e o vraja la mijloc, un truc. Bijuteria tehnologica numita BMW scoate la iveala din tine simturi pe care nu ai fi crezut vreodata ca le ai. Nu e o simpla masina, e ceva mai mult, o inginerie care incorporeaza in tehnica feelingul absolut, libertatea totala, personalitatea fara granite. Pe cat de barbare si nemiloase erau reprizele de atac, pe atat de tandre incetinirile si repausurile calde, solare. De la atmosfera spartana dintr-un 1 sau 3 si pana la luxul sobru al unui 7, de la rigoarea X-urilor si pana sound-ul specific al motoarelor, acesti "tenori" inepuizabili fac dovada unei traditii imbatabile. O traditie care exclude categoric pacaleala, compromisul sau jumatatea de masura, revendicandu-se de la o cultura care a produs in timp valori consacrate, neperisabile.

La ora 17.00, aliniati langa showroom ca la plecare, in absoluta liniste, luptatorii in smoking aveau tinuta unor statui impecabile, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Felicitari echipei de la APAN - Alina Baju, Georgiana Bugheanu, Dan Ploesteanu, Adrian Taralunga, Mihai Luca, Relu Nistor, Florin Dediu - pentru inaugurarea unui astfel de concept in care, luand distanta sigura fata de prejudecati, un drive test se poate transforma intr-o aventura. O aventura in care adrenalina se combina ideal cu o imagine in care parerea despre tine insuti e pusa in fata unei oglinzi care reda totul cu acuratete.

Sursa ziarul Obiectiv Braila
Autor: Cristian ROBU-CORCAN