Cine suntem

Grupul APAN a evoluat odata cu timpul, astfel incat astazi ne derulam activitatea in 6 locatii din 3 orase – Braila, Galati si Iasi, Bucuresti, Suceava. Dupa 27 de ani de activitate si peste 35.000 de automobile vandute, dispunem de capacitatea si experienta necesara pentru a oferi servicii complete, de la consultanta in alegerea ideala a unui autovehicul si a unei solutii de finantare cat mai convenabila, la servicii de intretinere si reparatii, precum si consiliere in vederea schimbarii autovehiculului, prin sistemul buyback.

Vezi oferta noastra!
best

Alege-ne pe noi!

Experienta

In Grupul APAN, divizia Top Selection este rezultatul multor ani de experienta in vanzarea si achizitia de masini rulate, cu peste 5000 de masini de ocazie comercializate pana in prezent, din cele peste 35.000 masini vandute in total (masini noi si rulate).

Respect si Profesionalism

Iti oferim masini verificate, testate, cu rulaj garantat – certificat de garantie pentru rulaj (in cazul istoricului cunoscut si verificabil). De asemenea, beneficiezi de revizie garantata pentru 10.000 km (orice revizie intervine in primii 10.000 km de la vanzare este sustinuta de noi).

Flexibilitate si Siguranta

Pentru a veni in ajutorul tau, iti oferim finantare garantata pentru orice tip de venit pentru avans de minim 25%.

Garantie vehicul pana la 24 de luni