Cumpără în 3 paşi simpli!

Tu alegi maşina
noi îţi spunem dacă e disponibilă şi în cât timp poate fi livrată.

Maşinile din site sunt disponibile in locatiile din Galati, Braila, Bucuresti, Iasi, Suceava sau locatia din Germania, sau urmează să fie disponibile după efectuarea stagiului de utilizare ca vehicule de prezentare ori de companie.

Dacă doreşti o maşină care nu se regăseşte în site sau o maşină noua scrie-ne ca să putem răspunde cu cea mai bună ofertă. Rezervarea se face pe baza unui avans, urmat de completarea dosarului de finanţare după caz; pentru fiecare etapă un consilier de vânzări APAN îţi stă la dispoziţie.

Ai o maşină pe care doriţi să o daţi la buy back? Acum e momentul să o evaluăm. Putem fi selectivi în achiziţii în funcţie de marcă şi model, dar suntem corecţi şi transparenţi. Evaluarea este gratuită.

Noi aducem maşina
şi o pregătim de livrare

Transport, verificare, mentenanţă, RAR. O întreagă echipă de vânzări, back office, logistică şi service colaborează pentru îndeplinirea acestor etape.

Livrare ‘A la carte’

După definitivarea plăţilor, emiterea asigurărilor şi numerelor provizorii, emiterea certificatului de garanţie, livrarea te asigură că ai făcut o alegere bună.

Îţi mulţumim!

"Verificarea noastră, ca dealer autorizat, înainte de a cumpăra automobilul second-hand este o garanţie că viitorul utilizator nu achiziționează o mașină care îi poate pune viața în pericol dacă are, spre exemplu, defecte la sistemul de frânare sau la direcţie.

În plus, în cazul unor maşini cumpărate de la vânzători neautorizaţi kilometrajul poate fi modificat, în unele cazuri pot fi diferenţe şi de peste 100.000 km faţă de kilometrajul real.

O verificare temeinică în urma căreia sunt identificate probleme tehnice îl poate determina pe cumpărător să economisească, oferind o sumă mai mică în situația în care încă mai doreşte să achiziţioneze maşina."

Cunoaşte echipa APAN!

Pregătiţi să răspundă solicitărilor tale, membrii echipei APAN aşteaptă cu nerăbdare, să-ti ofere sprijinul pentru orice solicitare din domeniul auto.

Cunoaşte-ne!