AVANTAJELE

APAN TOP SELECTION

EXPERT AUTODezvoltarea APAN în cei peste 15 ani de experienţă în domeniul auto şi vânzarea a peste 30.000 de maşini înseamnă pentru dvs: echipe de oameni experimentaţi, consiliere profesionistă, soluţii bazate pe orientarea către satisfacţia clientului, a dvs.

VERIFICATE, GARANTATEOrice maşină rulată vândută de APAN Motors beneficiază de garanţie în funcţie de vechime şi rulaj, garanţie ce se acordă în urma unei pregătiri de livrare ce cuprinde verificare 360 de grade.
Orice BMW rulat (de maxim 5 ani vechime şi cu rulaj mai mic de 120.000 km) furnizat de BMW APAN Motors beneficiază de garanţie de 24 luni conform programului BMW Top Selection.

BUY BACKDacă vrei ca actuala ta maşină sa fie evaluată şi să primeşti oferta noastră de preluare poţi avea o cotaţie gratuită în maxim 48 de ore de la completarea formularului din acest link.
În ultimii 2 ani avem în medie o preluare/zi adică am achiziţionat zilnic câte o maşină rulată ca avans pentru o nouă maşină. Preţul este dictat de piaţă şi de posibilitatea de revânzare în condiţii corecte a maşinii.

FINANŢAREColaborăm cu toate firmele de leasing din România şi suntem recunoscuţi în toată ţara. Îţi putem face o calculaţie de leasing corespunzătoare solicitărilor tale.

LOGISTICĂDacă maşina aleasă din site este la unul din dealerii noştri colaboratori din Germania, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă logistică: transport, realizare Carte de Identitate Vehicul, pregătire de livrare. Dacă maşina dorită este una din stocul nostru fii pregătit sa o rezervi pentru că un alt client interesat o poate face mai repede. Media de livrări este de 1,5 maşini/zi în ultimul an.

LIVRARE ‘A LA CARTE’Orice livrare este bun prilej de bucurie şi de a ciocni împreună un pahar de şampanie. Recomandările pentru noi sunt foarte importante. Dacă tu eşti mulţumit de serviciile noastre, recomandările sincere vin de la sine.

SERVICII POST VÂNZARECu o echipă de oameni dedicaţi vei beneficia din partea noastră de servicii de mentenanţă premium în service autorizat, accesorii, garanţie şi de ce nu, poate de o nouă maşină oricând vei dori să o schimbi pe cea actuală.

Esenţial
Detalii maşina


-


Dotări

pe pagină

Mergi la sigur!

De ce să rişti când achiziţionezi o maşină rulată? Poţi sta liniştit ştiind că automobilul tău, proaspăt achiziţionat este în cea mai bună formă, cu toate că este rulat. Dealerul tău, APAN Motors, se asigură de acest aspect, verificând toate funcţiunile şi dotările maşinii tale. Poţi fi încrezător că alegerea ta este cea mai bună posibilă.

Soluţii de finanţare, buy back, km certificate, maşini verificate, garantia acordată la vânzare – sunt argumente importante şi asigură garantarea celei mai bune decizii.

Maşinile prezentate în site provin din flotele de maşini de companie, maşini de prezentare, buy back, maşini de la dealeri parteneri din Germania, dar toate sunt cu km garantaţi, cu pregătire şi verificare în service autorizat (Grupul APAN este dealer autorizat pentru BMW, Jeep, Honda, Nissan, Fiat, Renault şi Dacia) şi cu garanţie la livrare în funcţie de vechime şi rulaj.