AVANTAJELE

APAN TOP SELECTION

EXPERT AUTODezvoltarea APAN în cei peste 15 ani de experienţă în domeniul auto şi vânzarea a peste 30.000 de maşini înseamnă pentru dvs: echipe de oameni experimentaţi, consiliere profesionistă, soluţii bazate pe orientarea către satisfacţia clientului, a dvs.

VERIFICATE, GARANTATEOrice maşină rulată vândută de APAN Motors beneficiază de garanţie în funcţie de vechime şi rulaj, garanţie ce se acordă în urma unei pregătiri de livrare ce cuprinde verificare 360 de grade.
Orice BMW rulat (de maxim 5 ani vechime şi cu rulaj mai mic de 120.000 km) furnizat de BMW APAN Motors beneficiază de garanţie de 24 luni conform programului BMW Top Selection.

BUY BACKDacă vrei ca actuala ta maşină sa fie evaluată şi să primeşti oferta noastră de preluare poţi avea o cotaţie gratuită în maxim 48 de ore de la completarea formularului din acest link.
În ultimii 2 ani avem în medie o preluare/zi adică am achiziţionat zilnic câte o maşină rulată ca avans pentru o nouă maşină. Preţul este dictat de piaţă şi de posibilitatea de revânzare în condiţii corecte a maşinii.

FINANŢAREColaborăm cu toate firmele de leasing din România şi suntem recunoscuţi în toată ţara. Îţi putem face o calculaţie de leasing corespunzătoare solicitărilor tale.

LOGISTICĂDacă maşina aleasă din site este la unul din dealerii noştri colaboratori din Germania, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă logistică: transport, realizare Carte de Identitate Vehicul, pregătire de livrare. Dacă maşina dorită este una din stocul nostru fii pregătit sa o rezervi pentru că un alt client interesat o poate face mai repede. Media de livrări este de 1,5 maşini/zi în ultimul an.

LIVRARE ‘A LA CARTE’Orice livrare este bun prilej de bucurie şi de a ciocni împreună un pahar de şampanie. Recomandările pentru noi sunt foarte importante. Dacă tu eşti mulţumit de serviciile noastre, recomandările sincere vin de la sine.

SERVICII POST VÂNZARECu o echipă de oameni dedicaţi vei beneficia din partea noastră de servicii de mentenanţă premium în service autorizat, accesorii, garanţie şi de ce nu, poate de o nouă maşină oricând vei dori să o schimbi pe cea actuală.

Buy Back în 3 paşi!

1. Evaluare gratuită

Analiza maşinii Dvs ţinând cont de model, vechime, rulaj, motorizare, grad de vandabilitate, preţul de piaţă actual al modelului, stare vizuală, descriere obiectivă; această analiză sau pre-evaluare se poate face fie vizualizând maşina la sediul nostru fie prin recepţionarea din partea vânzătorului a datelor din formularul ce poate fi completat online.

În urma primirii detaliilor necesare, în maxim 48 de ore, primiţi o cotaţie din partea noastră, un preţ ce poate deveni ofertă fermă de preluare la buy back dacă datele primite sunt corecte iar starea maşinii din punct de vedere estetic şi mecanic este corespunzătoare.

2. Contractare

Aproximativ jumătate din evaluările efectuate se tranformă în contracte de preluare.

Contractarea se face în strânsă legătură cu alegerea noii maşini care poate fi chiar o maşină 0 km sau una rulată certificată de APAN Top Selection.

Pentru a putea vinde maşina către APAN Motors următoarele criterii sunt necesare a fi respectate:

  • Maşina să fie în proprietatea vânzătorului sau dacă face obiectul unui contract de finanţare, acesta sa poată fi încheiat pană la data predării maşinii;
  • Maşina trebuie să fie liberă de sarcini, să nu fie gajată;
  • Maşina să prezinte rulajul real şi să nu fie mai veche de 2007;
  • Prezentarea radierii fiscal conform contractului de vânzare-cumpărare.

Aceste aspecte garantează şi cumpărătorilor că vor achiziţiona maşini cu km reali şi fără vicii ascunse.

3. Finalizare buy back şi înnoirea maşinii.

După contractare, predarea maşinii evaluate poate coincide în funcţie de modul de achiziţie cu livrarea noii masini.


Schimbă-ţi maşina veche cu una nouă!
Vino cu maşina ta veche la APAN MOTORS şi pleci acasă cu una nouă. Prin sistemul buy-back, maşina ta poate constitui avans pentru maşina nouă, iar finanţarea nu mai este o problemă. Procesul de răscumpărare al maşinii presupune câteva etape, pe care le vom parcurge împreună. Dacă ai decis că e timpul să te desparţi de maşina ta veche pentru a-ţi alege un model mai potrivit nevoilor tale actuale trebuie să iei legătura cu colegii de la departamentul Buy-backPoti face chiar acum primul pas!

Completează formularul de evaluare şi unul din consilierii noştri îţi va comunica în maxim 2 zile lucrătoare o ofertă de preluare şi te va consilia pentru a face cea mai bună alegere pentru o nouă maşină.

Evaluează-mi maşina